Consultancy

De consultants van Syrah informatieanalyse & consultancy bezitten veel technische en praktische kennis over softwareontwikkeling, het internet en systeemarchitectuur. Daarom kunnen wij u op de volgende onderdelen van dienst zijn:

Procesverbetering

Verloopt uw project niet volgens planning? Kan de relatie met uw opdrachtgever beter? Dan kunnen wij helpen. Door onze ervaring in softwareontwikkeling leggen wij snel de vinger op de zere plek. Stap voor stap worden de volgende punten aangepakt.

  1. Duidelijkheid over de status van het project
  2. Aantoonbare vooruitgang in de ontwikkeling
  3. Betrouwbare, gecontroleerde oplevermomenten
  4. Een verbeterde relatie met uw opdrachtgever
  5. Een realistische projectplanning

Syrah informatieanalyse & consultancy werkt op basis van goede samenwerking en openheid in communicatie. Dus krijgt u regelmatig voortgansrapportages over de verbeteringen en behaalde resultaten.

Software ontwikkeling

Door onze ervaring met het ontwikkelen van web based applications kunnen wij u hierbij uitstekend van dienst zijn. Denk hierbij ook aan Software as a Service (SaaS), webservices en koppelingen. Wij letten extra op een goede beveiliging en waar nodig versleuteling van gegevens. Zodat deze niet plotseling op straat komen te liggen.

Pakketselectie

Syrah informatie analyse & consultancy is onafhankelijk en daardoor kunnen wij objectief adviseren over zowel Open Source als Vendor based software. Wij inventariseren in hoeverre verschillende applicaties aan uw requirements voldoen. Tevens wordt niet alleen naar de aanschafprijs gekeken, maar ook naar Total Cost of Ownership, gebruikerstrainingen, intergratie binnen het huidige applicatie landschap en compatibiliteit met uw relaties.

Dit resulteert in een concreet en onderbouwd selectie advies. Vanzelfsprekend kunnen wij u adviseren over het implementatie traject en indien gewenst kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Voor meer informatie:
Syrah
Informatieanalyse & Consultancy

drs. J.J. Franken
info@ia-consult.nl